Krijnen Keukens verzekert continuïteit in de toekomst

Per 6 december 2017 is Krijnen Keukens, een specialist in maatwerk interieurschrijnwerk en interieur-renovaties, overgenomen door Leysen Invest van Wouter Leysen. Met deze overname verzekert Eddy Krijnen de continuïteit naar de toekomst en de verankering van het bedrijf in Malle. Eddy Krijnen blijft voorlopig actief als commercieel directeur en adviseur van de nieuwe zaakvoerder.

Krijnen Keukens te Malle is een familiebedrijf dat, in meer dan een halve eeuw, evolueerde van een keukenbouwer tot een specialist in interieurschrijnwerk en interieur-renovaties. Alle stijlen, gaande van modern, design, rustiek tot en met cottage, realiseert men in eigen atelier. Het productgamma bevat naast keukens ook badkamers, kasten, dressings, kantoor-inrichtingen en totaalrenovaties. Krijnen Keukens onderscheidt zich door zijn maatwerk, topkwaliteit, klantgerichtheid en vakmanschap. Dit alles wordt in eigen huis gerealiseerd door een 55-tal gespecialiseerde medewerkers.

Wegens het gebrek aan familiale opvolging en de wens het wat rustiger aan te doen, heeft Eddy Krijnen gezocht naar een nieuwe eigenaar. Met de verkoop van Krijnen Keukens aan Leysen Invest, verzekert Eddy Krijnen de continuïteit naar de toekomst en de verankering van het bedrijf in Malle. De onderneming heeft hiermee een ambitieuze en enthousiaste nieuwe eigenaar. Wouter Leysen neemt de algemene leiding van het bedrijf op zich. Eddy Krijnen blijft voorlopig actief als verkoopsdirecteur en adviseur van de nieuwe zaakvoerder.

Krijnen Keukens beschikt over enthousiaste en bekwame medewerkers, een sterke merknaam, mooie toonzaal en betrouwbare leveranciers. Het is de wens en ambitie van het nieuwe management om de bewezen succesformule verder uit te bouwen, nieuwe kansen te benutten en de marktpositie van Krijnen Keukens verder te verstevigen.

volg ons op Facebook!