Nieuwe toonzaalkeuken

Er waait een frisse wind door onze toonzaal!

Onze laatste nieuwe toonzaalkeuken kent talloze praktische voorzieningen en voldoet volledig aan het esthetisch plaatje wanneer je op zoek bent naar een combinatie tussen landelijke en modern.

Deze geslaagde mix hebben we te danken aan de combinatie van kasten in poederlak met gegroefde eik dikfineer. De gladde afwerking van het fineerhout en de lichte tint zorgen voor een landelijke en warme toets in deze moderne keuken.

De sterke esthetiek wordt aangevuld met hoogwaardige materialen. Ben je het beu om overal onderzetters en snijplanken te voorzien? Dan hebben wij goed nieuws. In deze keuken kan je je potten en pannen recht van het vuur op je werkblad plaatsen. Snel een boterham smeren kan nu ook zonder bord of onderlegger. Een keramisch werkblad is namelijk zeer bestendig tegen hitte en krassen en blijft daarom jaren mooi zonder zorgen. Bovendien bestaat dit werkblad in vele kleuren dus kijk gerust eens naar onze uitgebreide stalenwand in de toonzaal.

Naast een mooie verschijning en sterke kwaliteit biedt de keuken alle comfort die je kan wensen:

  • Je hebt al je pasta, sauzen, blikken, potten, … meteen bij de hand dankzij de overzichtelijke voorraadkast. Elke lade heeft afzonderlijke geleiders waardoor je deze kan volladen tot wel 40 kg. Nog niet voldoende? Geen probleem, dan verzwaren we de geleiders gewoon tot een draagkracht van 70kg.

 

  • In deze keuken kan je gemakkelijk aan het bovenste schab. Het ingebouwde trapje is een onzichtbaar hulpmiddel om een hoge kast toch bereikbaar te maken voor dagelijks gebruik.

  • Je koffiemachine en tassen zijn altijd binnen bereik en toch onzichtbaar wanneer nodig. Deze keuken toont twee handige manieren om dit resultaat te bekomen. Enerzijds is er de mogelijkheid om je apparaat in je kolomkast te zetten op een uittrekbaar schab. Anderzijds kan het elektrisch luik soelaas bieden. Deze kan je laten openstaan als je wil pronken met je gezellige koffiehoekje of sluiten als je houdt van een rustige sfeer in de keuken.
  • Een gezellig gesprek of ontbijt is steeds van de partij in een keuken zoals deze. De twee krukken dienen niet enkel voor een snelle hap, maar nodigen ook uit tot een leuke babbel tijdens het koken of het afwassen.
  • De hoek van deze keuken wordt volledig benut dankzij een handige Lemans corner die volledig uit de kast draait. Hij is zelfs stevig genoeg voor al je potten en pannen.

Ervaar deze handige systemen vooral zelf. Maak een afspraak en ontdek de troeven voor jouw toekomstige keuken!

Deel dit weetje:

Facebook
Pinterest
LinkedIn

Toonzalen

Hoogstraatsebaan 84
2390 Malle
T 03 312 45 62

Mechelbaan 612
2580 Putte
T 015 79 91 07

Contact 

T 03 312 45 62
info@krijnen.be
BTW BE 0416.782.769

Atelier

Energieweg 9
2390 Malle

Openingsuren toonzaal

Ma-vrij: 09:00-12:00 & 13:00-17:00
Za: 10:00-12:00 & 13:00-17:00
Zondag & feestdagen gesloten

Copyright 2024 © Krijnen bv | BTW: BE0416.782.769 | Hoogstraatsebaan 84 – 2390 Malle | T 03 312 45 62
DisclaimerCookiebeleidPrivacybeleid Algemene voorwaarden