Realisatie Project F - Krijnen

Totaalinterieur project F

Bij deze klant hebben we meerdere ruimtes ingericht. Een van de leukste is de tienerkamer, deze weerspiegelt echt het karakter van de dochter. Het is een gezellige kamer geworden, met ruimte om te slapen, te studeren en te chillen.

Met deze zaken hebben we dit verwezenlijkt:

  • Transparante opbergvakjes zodat er op een leuke manier georganiseerd kan worden
  • Ideale mix van opbergruimte en open vakken voor decoratie
  • Meerdere verlichtingspunten die apart bediend kunnen worden afhankelijk van het doel (studeren, lezen, chillen, …)
  • Greeploos en modern design zodat de persoonlijke spullen meer aandacht krijgen
  • Zitgelegenheid op het werkblad om te lezen, muziek te luisteren, …
  • Onderhoudsvriendelijk laminaat voor zowel fronten als werkblad

De vrolijke kleur waarin de muur is geverfd, maakt dit helemaal af!

In de leefruimtes (keuken, living, bureau), hebben we eenheid gecreëerd met een strak landelijk interieur, door te werken met een aantal materialen en kleuren die in elke leefruimte terugkomen. Deze basis bestaat uit kasten met fronten in dikfineer, ongelijk gegroefd en gelakt in RAL 9010. Deze werden voorzien van zwarte greepjes van Dauby.

De keuken bevat de volgende accenten:

  • Een ontbijtkast met inschuifbare deuren en verdoken sfeerverlichting. De binnenzijde is uit dikfineer Vivache, net zoals het eiland.
  • De kookplaat is vlak ingebouwd in het werkblad dat bestaat uit graniet, nero assoluto verzoet. Dit vlak geheel maakt het uitzicht rustiger
  • De dichtzetting boven het kookgedeelte wordt door de klant nuttig gebruikt door deze te voorzien van muziekboxen

Het open bureau is voorzien van kasten in hetzelfde basismateriaal. De accentkleur van de keuken komt hier terug in de blinde leggers en het werkblad. Dit werkblad dient ruim en diep genoeg te zijn om vlot aan te kunnen werken met laptop en dergelijke. Hierdoor hebben we aan de livingzijde extra bergruimte kunnen voorzien door kasten onder het werkblad van de bureau te maken.

De andere zijde van de living is voorzien van kastjes naast het haardmeubel en blinde leggers die ingewerkt zijn in een MDF kader (dat geverfd werd in de kleur van de muren). De achterzijde van dit kader is in dezelfde donkere kleur geverfd als de haard zelf, dit geeft een extra diepte aan het geheel. De blinde leggers zijn voorzien van extra ledverlichting om de juiste sfeer te creëren.

In de badkamer mocht de echte landelijke sfeer naar boven komen! In het oog springen de gelakte moluurdeuren. De hoge kasten zijn afgewerkt met een typische kroonlijst en de badomranding is gelijk gegroefd. De muurbekledingen en het blad op de wastafel en bad bestaan uit composiet in de kleur Belgian Bleu. Om de landelijke toets te versterken, gebruiken we kranen met een aparte bediening.

Toonzalen

Hoogstraatsebaan 84
2390 Malle
T 03 312 45 62

Mechelbaan 612
2580 Putte
T 015 79 91 07

Contact 

T 03 312 45 62
info@krijnen.be
BTW BE 0416.782.769

Atelier

Energieweg 9
2390 Malle

Openingsuren toonzaal

Ma-vrij: 09:00-12:00 & 13:00-17:00
Za: 10:00-12:00 & 13:00-17:00
Zondag & feestdagen gesloten

Copyright 2024 © Krijnen bv | BTW: BE0416.782.769 | Hoogstraatsebaan 84 – 2390 Malle | T 03 312 45 62
DisclaimerCookiebeleidPrivacybeleid Algemene voorwaarden