Totaalinterieur project B

De klant verplaatste zijn salon naar de tuinkant om optimaal te profiteren van het uitzicht. Daarbij was het belangrijk om zowel de openheid te behouden als voldoende bergruimte te creëren.

  • Fronten: lichte fineer eik en vingervrije laminaat, mat zwart
  • Werkbladen: verzonken werkblad in lichte fineer eik, gelijk aan de fronten
  • Handige binnenlades voorzien in zwevend meubel voor een goede bereikbaarheid
  • Omkasting rond haardmeubel rekening houdende met optimale bergruimte ondanks alle technische elementen van de haard
  • Extraatje: zelfde materialen en kleuren werden gebruikt in de aangrenzende keuken waardoor alles een prachtig geheel vormt.

Toonzaal

Hoogstraatsebaan 84
2390 Malle

Contact 

T 03 312 45 62
info@krijnen.be
BTW BE 0416.782.769

Atelier

Energieweg 9
2390 Malle

Openingsuren toonzaal

Ma-vrij: 09:00-12:00 & 13:00-18:00
Za: 10:00-12:00 & 13:00-17:00
Zondag & feestdagen gesloten

Copyright 2021 © Krijnen bv | BTW: BE0416.782.769 | Hoogstraatsebaan 84 – 2390 Malle | T 03 312 45 62
DisclaimerCookiebeleidPrivacybeleid Algemene voorwaarden