Krijnen te Malle is een familiebedrijf. Onze onderneming mocht op 30/09/2018 al 55 kaarsjes uitblazen. In meer dan een halve eeuw evolueerde Krijnen van een keukenbouwer tot een specialist in alle interieurschrijnwerk. Niet enkel keukens, maar ook badkamers, tv-kasten, dressings, lambriseringen en alle ander maatwerk zijn bij ons te verkrijgen. Krijnen te Malle onderscheidt zich door te luisteren naar de klant. We komen tot het gewenste resultaat door mee te denken en voorstellen te doen, dit allemaal binnen de noden, wensen en budget van de klant.

Krijnen zorgt ook voor totaalrenovaties van keukens en badkamers. Van nul tot helemaal afgewerkt en dat allemaal door eigen mensen. De keukens en badkamers kunnen voorzien worden van nieuwe leidingen, nieuwe bezetting, tegel- en Gyprocwerken, verlichting en dit allemaal aangepast aan de noden van de klant. De kwaliteit komt bij Krijnen op de eerste plaats, bij ons is het pas goed als de klant ook tevreden is.

Voor het leveren van deze keukens, badkamers en maatwerk heeft Krijnen te Malle de voorbije 5 jaar sterk geïnvesteerd in het machinepark. De productie verloopt via CNC-gestuurde machines en ook de verdere assemblage en afwerking gebeurt in eigen huis.

Krijnen te Malle telt een 50- tal gespecialiseerde medewerkers met onder meer een eigen plaatsingsdienst en dienst na verkoop.

U bent steeds welkom in onze showroom. Verspreid over 2 verdiepingen ontdek je een 20- tal keukens en een 10- tal badkameropstellingen, gaande van modern en strak naar landelijk en tijdloos. Krijnen te Malle zorgt ervoor dat onze showroom up-to-date blijft, we laten steeds de nieuwste trends en ontwikkelingen zien.

volg ons op Facebook!